God Jull allehopa


Grattis Grattis gubben!

Idag är hans dag, 22år fyller han och presenter ska han få de vet jag =) Han ligger och sussar än efter en hård firmafest igår kväll =P Själv fixar jag och donar lite eftersom vi ska bjuda på tårta sen i em.

Grattis Grattis Jessi som slutar skolan, eller ja sulle ha slutat men hon ska ju fortsätta efter jul =P får aldrig nog av skolan du inte haha

Va till linda i onsdags och träffade hennes goa son Lukas, som nu är hela 3 veckor gammal, det är sjukt vad tiden går fort. Han var så söt och så snäll(mestadels, förutom nä jag och jessi inte kunde erbjuda honom nått käk). Kommer bilder på bdb senare =)

Nej nu måste jag på byn och fixa lite, så ska jag hem och städa mera senare...

Och nej jag har inte alla julklappar klara, börja känna smått panik?! Nej varför tror ni de.....

mycket på schemat

Just nu håller jag på med tre saker samtidigt, kollar på vba, frostar av frysen, viker tvätt och skriver blogg....hmm det är fyra saker =) sen så håller jag på att tväta, ska hänga upp de så fort jag vikit klart de gamla. Sen i em/kväll så ska vi hälsa på Linda och Lukas, de ska bli skoj =)

Men just  nu har jag skallebank och funderar på att lägga mej och somna till vba bara en liten stund...

Sussuluss

jordbävning

Jaha så har man varit med om det också, märkte inte av de så särskillt mycket, stod i badrummet och gjorde mej i ordning för att åka till jobbet. Men visst det skakade till lite grann, hade iofs aldrig reflekterat över att det kunde vara jordbävning om inte de hade sagt det på nyheterna trettioelva gånger idag.

Annars har det varit en helt vanlig dag på jobbet, mera kärk och mer skit =) En av de boende åkte tåg i morse, förmodligen pga skaket. Hon hade packat ihop hela sin låägenhet, på ett bord allt utom en lampa som hon inte fick ner, så när jag kom in och skulle hjälpa henne så var hon helt panikslagen och undrade vilken station vi var på för hon skulle minsann hoppa av, men hon fick ju inte ner lampan i fönstret. De är så söta våra tanter


jobb

Det var en ovanligt hektisk kväll på jobbet idag, med både kräk och skit, men hej de fick ju tiden att gå fortare =) Sen så var jag och min partner less på att man inte kom in i den sk sköljen för där var så stökigt så vi tog och städa rent det hela så de riktigt glänste =)

Nu är det läggdags, för imorrn är det jobb igen, får väl se hur heltisk den dagen blir =)

Nattie natt

Inte som planerat

Har väl inte städat dom det var tänkt,  vaknade lite för sent för det, men jag har diskat och tvätta en del iaf, så lite har man ju fått gjort iaf. Får väl ta resten efter jobbet imorrn, eller på onsdag.

Nu är det dags för days, så de får bli kombinerat ihop med hängning av tvätten.

Tillbaka

Jag tror jag är tillbaka här nu...kanske, gör ett försök iaf =)

Det har väl inte hänt så mycket egentligen i vårt liv, så ingen ide att göra någon resume. Jag jobbar lite grann som vanlig, spelar lite och så försöker jag hitta julkänslan. Men den är som bortblåst. Har inte haft någon vidare lust att pynta eller städa eller nått sånt. inte bakat nått inte gjort nån skinka eller köttbular, men vem vet de är ju faktiskt tio...nio dagar kvar till julafton. Hinneer än så länge :)

Inte har vi köpt all klappisar heller, har ett litet problem med min älskling, han fyller ju år också innan jul. Men födelsedagsåresenten är klar, ska bara ha julklapp också. Vi får se vad det blir =)

Imorrn ska jag försöka hinna med att städa och tvätta lite innan jobbet. För det behövs verkligen...igen.

RSS 2.0